ЗА НАС

МОДНА КЪЩА „ДЕНС“

Модна къща „Денс“ не е само фирма за дамска конфекция, а едно голямо семейство, което работи изцяло за Вас, нашите клиенти. Всичко започва в гр. Стара Загора на 1 Април 1998 година с много желание и любов от един малък и сплотен колектив. С годините се развиваме и обогатяваме с повече хора работещи при нас, с по-ново оборудване, така и с разнообразие от модели. От няколко години се намираме в изцяло нова сграда и база по европейски стандарт.

ЕКИП ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Екипът ни от моделиери и технолози се стреми да създава облекла за всяка дама, независимо от размера и фигурата, съобразени с модните тенденции и актуалните цветове за всеки сезон. Производствения екип създават качествените дрехи, които Ви предлагаме в нашата верига магазини. А консултантите, работещи в тях, ще се погрижат да останете доволни от избора си.

ЗА ВСЕКИ ВКУС И ВЪЗРАСТ

Стараем се да работим само с качествени, естествени материи, като памук, лен, вълна и т.н. За всеки вкус и възраст, за всяко събитие ще намерите правилното решение при нас! Бъдете стилни и елегантни с облеклата на Модна къща „Денс“!

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки